joi, 4 septembrie 2014

Sfaturi despre închirieri mașini in Bucuresti

Închirerile de mașini au devenit o modă mult utilizată de către majoritatea turiștilor și a călătorilor. 

Închirierea unei mașini vă poate oferi libertatea și flexibilitatea pe care o căutați atunci când călătoriți în zone în care nu cunoașteți pe nimeni. De asemenea, atunci când folosiți avionul pentru a vă deplasa într-o destinație care nu este de vacanță, este foarte indicat să apelați la servicii cum ar fi Swiso rent a car Bucuresti.

Totuși, alegerea unui astfel de mijloc de transport poate să adauge un set nou de complicații la pregătirea călătoriei dumneavoastră. Aceste complicații se pot întâlni în momentul în care încercați să găsiți cea mai bună ofertă de pe piață, cea mai mică garanție, cea mai bună asigurare și cea mai fiabilă mașină.

Alegerea mașinii pentru închiriat

Când sunteți puși în fața luării unei decizii cu privire la tipul de mașină pe care să o închiriați trebuie să țineți cont de mai mulți factori. În primul rând, dacă sunteți o familie numeroasă, cu copii, cu cățel, cu multe bagaje, atunci cu siguranță aveți nevoie de o mașină mare, de familie.

Dacă sunteți singur în călătorie și doriți să plătiți cât mai puțin pentru o mașină, atunci căutați cel mai mic model existent. Deși pe piața din România nu au o foarte mare trecere, mașinile hibride pot fi alegerea multor călători ecologiști. Mașinile cu cutie automată sunt de asemenea căutate de către persoanele obișnuite cu lungile autostrăzi, în care pilotul automat își face liniștit treaba.

Pe lângă acestea, trebuie să discutați în prealabil cu firma de rent a car pentru a fi siguri că vă va pune la dispoziție accesoriile de care aveți nevoie, cum ar fi un portbagaj suplimentar, suporturi de schi sau de biciclete, scaun pentru copii sau un GPS.

Rezervarea mașinii de închiriat

Compania Swiso Rent a Car București oferă prețuri foarte competitive pe piața de rent a car Bucuresti. Astfel, cu șase euro pe zi aveți posibilitatea ca în anumite condiții să închiriați o mașină. Pentru a obține acest preț, trebuie să închiriați mașina pe o perioadă mai lungă de 30 zile. De asemenea, acest preț îl veți achita către compania Swiso Rent a Car București pentru o mașină de capacitate mică, dar o mașină fiabilă și care vă duce oriunde doriți.

Dacă sunteți o companie mare, care caută o colaborare de lungă durată, atunci puteți să începeți să negociați prețurile percepute pentru închirierea mașinii. De asemenea, dacă sunteți un angajat al unei companii care este client frecvent al companiei de rent a car, nu ezitați să întrebați dacă beneficiați de vreun discount. Având în vedere că de cele mai multe ori rezervarea se face on-line, verificați site-ul companiei de rent a car, pentru a descoperi eventualele promoții sau coduri pentru discount-uri.

Preturi la închirierea unei mașini in Bucuresti
Închirierea unei mașini de la o firmă de rent a car presupune o decizie destul de importantă, în cazurile în care această mașină este necesară pentru o perioadă lungă de timp, dacă este o mașină de gabarit mare sau dacă urmează să circulați foarte mult cu ea. În cazurile de mai sus, prețurile vor fi destul de semnificative, motiv pentru care trebuie să fiți convins că ați făcut cea mai bună afacere când ați închiriat mașina.


Termenii și condițiile închirierii unei mașini

În cazul în care faceți rezervarea on-line, trebuie să citiți cu atenție termenii și condițiile prezentate pe site-ul companiei. Dacă discutați cu agentul de rezervări la telefon, asigurați-vă că ați întrebat despre toate posibilele restricții pe care compania le impune atunci când închiriază mașina.

Este posibil să vorbiți cu agentul într-o limbă de circulație internațională, motiv pentru care acordați o și mai mare atenție conversației. Încercați să aflați dacă se va percepe o penalizare în cazul în care nu vă mai prezentați, dacă trebuie să se constituie un depozit, dacă veți întârzia cât de mult timp vă va reține mașina?

Alte condiții pe care le puteți să le întâlniți sunt cele legate de taxe pentru conducerea mașinii de către alți șoferi, vârstă minimă pentru a putea închiria, perioada minimă trecută de la data luării permisului de conducere. Întrebați de asemenea dacă se poate să ieșiți cu mașina închiriată afară din țară?

Dacă o să călătoriți cu avionul și închiriați mașina de la o companie de rent a car din cadrul aeroportului, lăsați-le toate informațiile necesare despre numărul zborului, data și ora la care aterizează avionul. Astfel, compania va știi că acea cursă are întârziere și că dumneavoastră sunteți la bordul ei.

Despre costurile închirierii unei mașini

De multe ori, tarifele oferite de către o companie de rent a car pot să conțină taxe adiționale. Astfel, pot apărea tarife de aeroport, asigurarea mașini, facturile de motorină. De asemenea, dacă vedeți promoții sau discount-uri, asigurați-vă că se aplică și în perioada în care doriți să închiriați mașina.

Uneori, deși sunt valide, aceste promoții pot să fie făcute doar pentru închirierea unor mașini mici, ceea ce pe dumneavoastră poate nu vă avantajează pentru că circulați cu întreaga familie. Totuși, aceste cazuri sunt destul de rar întâlnite, motiv pentru care companii ca și Swiso Rent a Car București asigură transparență totală în ceea ce privește costurile cu închirierea unei mașini.

Momentul preluării mașinii

În cazul în care călătoriți cu avionul iar hotelul la care sunteți cazat asigură transportul până la hotel, puteți să solicitați preluarea mașinii a doua zi, din fața hotelului. În acest fel, veți salva o zi de închiriere și nu veți mai achita eventuale plăți de ridicare din parcarea aeroportului. Faceți o inspecție amănunțită mașinii înainte de a intra în posesia ei. Verificați caroseria, luminile, kilometrajul mașinii.

Acorati-ne un feedback pe facebook catre Swiso Rent a car Bucuresti
Asigurați-vă că nu există defecte și dacă identificați, treceți-le în procesul verbal de predare primire. Familiarizați-vă cu mașina înainte de a porni la drum. Este indicat să întrebați agentul de rent a car despre unele funcționalități ale mașinii.

Dupa predarea masinii nu uitati sa acordati un feedback verbal sau public camopniei de inchirieri astfel in cat aceasta sa isi imbunatateasca serviciile de rent a car.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu